Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 13 ani.
3.67
3 stars: Normal
3 pareri

Folie anticondens 120 Bilka

0 stars: 0.00 din 0 pareri

27363 lei Lei
Brand
Bilka
Pe stoc
Da
In stock
Descriere
Folia de difuzie sub invelitoare Bilka este utilizata ca strat suplimentar de protectie impotriva prafului, vantului, umezelii si condensului care patrund sub invelitoare, in cazul acoperisurilor cu un singur strat de ventilatie.

Aceasta folie, de culoare crem, este compusa din trei straturi: intre doua straturi de polipropilena este incadrata o membrana permeabila la difuzia vaporilor, dar impermeabila la apa. Datorita permeabilitatii sale la vaporii de apa, folia Bilka poate fi montata direct pe termoizolatie, fara a necesita formarea unui canal de ventilatie intre folie si termoizolatie. Poate fi montata suspendata liber, direct pe capriori sau pe astereala, in cazul acoperisurilor cu o panta de peste 25 de grade, pentru incarcaturi termice normale.

Montarea foliei se realizeaza paralel cu linia sarpantei, cu o suprapunere indicata pe marginea sulului cu o dunga colorata (de minim 10 cm). Se va tine cont de directia scurgerii apei in timpul montarii, iar folia poate fi intinsa chiar si peste creasta acoperisului. Folia de difuzie rezista la incarcaturi termice normale (cu ventilatie corespunzatoare, maximum +70⁰C), iar temperatura de montare trebuie sa se incadreze intre -20⁰C si 40⁰C.

Informatii suplimentare:

Greutate specifica: 120 g/mp;
Rezistenta la rupere: 190 N/5cm ( 20%) / 160 N/5cm ( 20%);
Sd (coeficient de permeabilitate la vapori): 0.05 m ( 0.015 m).

www.bdmsystems.ro
Trimite mesaj
Din Gura in Gura